Urmarim sa dezvoltam tehnologii ecologice de producere a termitului si a celorlalte materiale auxiliare necesare si sa promovam tehnologiile nepoluante de suduri prin reactii aluminotermice. Aceste suduri sunt foarte rezistente, fiind folosite pentru imbinari ale sinelor de cale ferata. La realizarea lor se folosesc materiale nepoluante si anume termitul otel, pe care il obtinem din surse naturale, fara a folosi vreun agent de poluare.
Retetele noastre de termit, sunt proprii, testate si folosite cu succes la sudarea dispozitivelor si/sau obiectelor care sunt supuse la solicitari foarte mari.

Directiile de dezvoltare :

-abordarea pietelor din UE, atat privind promovarea produselor si atehnologiei  de sudura aluminotermica cu termit otel, cat si a tehnologiei inovative de reconditionare a sinelor tramvai, metrou si cai ferate industriale.
-crearea infrastructurii de cercetare moderna cu capacitatea  de a coordona si de a realiza proiectare, cercetare si executie de utilaje si dispozitive  de reconditionarea  sinelor de tramvai, cu perspectiva de a fi aplicata si la calea ferata.